Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

"ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ"


«Η φωνή είναι το δεύτερο πρόσωπο», Μποέ.

Βρεθήκαμε ένα λαμπερό μεσημέρι που ο ήλιος είχε διάθεση και χαμογελούσε βλέποντας τους ανθρώπους να περνοδιαβαίνουν. Καθίσαμε σε ένα πολύ όμορφο καφέ με ελάχιστο κόσμο εδώ κι εκεί που αντάλλασσαν σκόρπιες κουβέντες. Η πράσινη πανδαισία γύρω - γύρω που μας αγκάλιαζε προσέδιδε θετική ενέργεια στο χώρο, που σε συνδυασμό με το χρωματιστό περίγραμμα της αύρας της δημιουργούνταν μια φοβερά εκρηκτική ατμόσφαιρα συναισθημάτων. «Στο δημοτικό έγραφα στο θρανίο μου στίχους του Καβάφη», μου εξομολογείται με τον γλυκό ήχο της φωνής της, ενώ τα χείλη της αναδίδουν ένα αχνιστό χαμόγελο που μυρίζει ζεστό, απογευματινό καφέ. Συζητάμε για το «The Voice», τη «Eurovision», τα εφηβικά χρόνια, το γάμο, τα παιδιά, για τις μουσικές μπάντες στο λύκειο. Είναι η Τζωρτζίνα Καραχάλιου, ετών 33. Ή καλύτερα, είναι η μεγαλύτερη (για μένα) φωνή της Ελλάδας. Η δική μου Τζωρτζίνα. 



"THE VOICE"

Θ.Θ.: Το μαγνητόφωνο είναι on κι εγώ αρχίζω να εκφωνώ: 15 Μαΐου του 2014, συνέντευξη με την Τζωρτζίνα Καραχάλιου, σ’ ένα πολύ όμορφο καφέ στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Τζωρτζίνα, θέλω να ξεκινήσουμε από το πολυσυζητημένο «The Voice». Έχεις μετανιώσει που δήλωσες συμμετοχή στο παιχνίδι;

Τ.Κ.: Σε καμία περίπτωση. Είναι ένα από τα σημαντικότερα βήματα που έχω κάνει, παρότι στην αρχή αμφιταλαντευόμουν. Τελικά, αισθάνομαι δικαιωμένη.

Θ.Θ.: Θεωρείς ότι η Μαρία - Έλενα άξιζε τη νίκη που κέρδισε;

Τ.Κ.: Η Μαρία - Έλενα είναι μία πολύ καλή τραγουδίστρια με μία πάρα πολύ ωραία φωνή.

Θ.Θ.: Αν δεν είχε νικήσει το παιχνίδι η Μαρία - Έλενα, ποιο παιδί από την τετράδα πιστεύεις ότι θα άξιζε την πρωτιά;

Τ.Κ.: Η Αίμιλη Χαραλάμπους. Και θα σου το αιτιολογήσω αμέσως. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, μπορεί και τραγουδά πάρα πολύ καλά, ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, με την ωριμότητα μάλιστα ενός ενήλικα. Βέβαια, δεν μπορώ να παραβλέψω τις δυνατότητες και τις ικανότητες των υπόλοιπων παιδιών. Ο Λευτέρης Κιντάτος, ας πούμε, που είναι ο λαϊκός της παρέας, έχει μια πολύ καθαρή και καλή φωνή, η Αρετούλα από την άλλη έχει μια πολύ γλυκιά και όμορφη χροιά κι η Μαρία - Έλενα παίρνει ένα κομμάτι και το εκτινάσσει στο αέρα!

Θ.Θ.: Μίλησες για ηλικίες και μου δίνεις μία πολύ καλή πάσα για να σε ρωτήσω το εξής: πιστεύεις ότι στο παιχνίδι τα ανήλικα παιδιά είχαν διαφορετική μεταχείριση;


Τ.Κ.: Κοίταξε, από της μόνη της η νεαρή ηλικία τραβάει λίγο το χάϊδεμα και το ντάντεμα. Επίσης, από τη στιγμή που οι γονείς επιτρέπουν στο ανήλικο παιδί τους να συμμετέχει στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό show της ελληνικής τηλεόρασης, οφείλουμε να το προστατεύσουμε. Αν αυτό σημαίνει χάιδεμα ή όχι, αν κάποιοι το εκμεταλλεύτηκαν ή όχι, δεν είμαι σε θέση να το κρίνω.

Θ.Θ.: Εσύ όταν ανακοίνωσες στους δικούς σου γονείς ότι θα πας στο «The Voice» τι σου είπαν;

Τ.Κ.: Καταρχάς, τους το είπα αφού υπέγραψα το συμβόλαιο. Έμειναν άναυδοι. Δεν το περίμεναν. Αλλά μου είπαν «Για να το επέλεξες, κάτι ξέρεις». Πίστεψαν ότι δεν μπορεί κάτι τέτοιο να με βλάψει. Ήξεραν από την αρχή ότι οτιδήποτε κι αν συμβεί, εγώ θα παραμείνω η Τζωρτζίνα.

Θ.Θ.: Δεν είχε κανένας από τους δύο ενδοιασμούς;

Τ.Κ.: Όχι, για ποιο λόγο; Οι γονείς μου με ξέρουν και με εμπιστεύονται. Ξέρουν τι άνθρωπος είμαι και πώς χειρίζομαι τις καταστάσεις. Το δε show μού έκανε μόνο καλό.

Θ.Θ.: Τη νύχτα της αποχώρησής σου από το παιχνίδι τι σου είπαν όταν γύρισες στο σπίτι;

Τ.Κ.: Ότι αυτά που κέρδισα μέσα στο παιχνίδι ήταν πολύ περισσότερα από αυτά που θα κέρδιζα αν έπαιρνα το έπαθλο. Στάθηκαν στη διαδρομή κι όχι στο τέλος του ταξιδιού. Ο σκοπός μου, Θοδωρή, ήταν να με γνωρίσει ο κόσμος και να ακούσει τη φωνή μου. Αφού το πέτυχα, δεν υπάρχει λόγος να είναι κανένας στενοχωρημένος ή δυσαρεστημένος.

Θ.Θ.: Τις επόμενες εκπομπές τι είδες;

Τ.Κ.: Βεβαίως!

Θ.Θ.: Πώς έβλεπες την εξέλιξη των παιδιών;

Τ.Κ.: Πάντα ανοδική και δημιουργική.

Θ.Θ.: Αν παρέμενες, Τζωρτζίνα, με ποιον από τους καλλιτέχνες που φιλοξενήθηκαν στο παιχνίδι θα ήθελες να βρεθείς επί σκηνής;

Τ.Κ.: Με την Έλενα Παπαρίζου. Την Έλενα τη λατρεύω πολύ σαν άνθρωπο, ενώ σαν τραγουδίστρια και σαν καλλιτέχνη… ακόμη περισσότερο! Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό το κορίτσι. Θα ήταν τεράστια χαρά μου να μπορούσα να κάνω ένα ντουέτο μαζί της. Επίτρεψέ μου τώρα να αναφέρω κάποια ονόματα, τα οποία αξίζει να γραφούν με κεφαλαία γράμματα: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΤΟΜΙΝΟΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ, ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΛΚΙΤΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΡΓΥΡΗ και πολλοί ακόμη. Είναι οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω πολλές μουσικές παραστάσεις και show και η βοήθεια κι η συνεισφορά τους είναι πολύτιμη, να το ξέρετε.

Θ.Θ.: Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρονται κι εκείνοι που δε φαίνονται, αλλά… «φαίνονται» με το δικό τους τρόπο.

Τ.Κ.: Και ειδικά αυτά τα παιδιά έχουν τον καλύτερο τρόπο.

Θ.Θ.: Μάλιστα. Σε συνέχεια της κουβέντας μας, Τζωρτζίνα, θέλω να σε ρωτήσω με ποια από τα παιδιά είχες τις καλύτερες σχέσεις κι ενδεχομένως διατηρείτε επαφές μέχρι σήμερα;

Τ.Κ.: Ήμασταν όλοι μία παρέα σαν σε πενθήμερη εκδρομή, αυτό δεν μπορώ να μη σου το πω. 
Εξακολουθώ και μιλάω ακόμη με την Ιφιγένεια Άντκινσον. Έχουμε μια πιο ιδιαίτερη σχέση. Και με τον Μαγαλιό και το Βιζτηλαίο έχουμε μια διαφορετική επικοινωνία.

Θ.Θ.: Είπαν πολλοί ότι μπήκες στο παιχνίδι με βύσμα τον Αντώνη Ρέμο...

Τ.Κ.: Χα - χα!

Θ.Θ.: Θέλω να δώσεις την απάντησή σου.

Τ.Κ.: Δηλαδή όσοι λένε ότι μπήκα με βύσμα αμφισβητούν τη διαφάνεια του παιχνιδιού; Από την άλλη, θεωρούν ότι δεν άξιζα να μπω σε ένα talent show; Και τρίτον, οφείλω να πω ότι όταν ξεκίνησε το παιχνίδι, δεν είχα καν πάει στην οντισιόν για το Pantheon Theater και τη μουσική παράσταση του Αντώνη Ρέμου και της Άννας Βίσση. Αν αν είχα το βύσμα, δε θα έκανα δύο εφτάωρες οντισιόν για να με περάσουν στον εικοσαμελή θίασο της παράστασης. Στη διάρκεια, πάλι, των Blind Auditions δεν είχε ξεκινήσει η παράσταση κι οι πρόβες δε γινόταν μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και την Άννα Βίσση.

Θ.Θ.: Το βράδυ που έφυγες μίλησες καθόλου μαζί του; Τι σου είπε;

Τ.Κ.: Όχι, δεν προλάβαμε να μιλήσουμε, έφυγε για την Αυστραλία.

Θ.Θ.: Μέχρι σήμερα δεν έχετε μιλήσει καθόλου για να σχολιάσετε το γεγονός;

Τ.Κ.: Τι να σχολιάσουμε; Κοίταξε να δεις, είναι παιχνίδι. Κάποιος έπρεπε να μείνει, κάποιος έπρεπε να φύγει. Ο Αντώνης Ρέμος με στήριξε μέχρι εκείνη τη στιγμή και για τους λόγους που είπε εκείνο το βράδυ αποφάσισε ότι έπρεπε να κρατήσει τον Λευτέρη τον Κιντάτο. Έπρεπε, δηλαδή, να τον πάρω τηλέφωνο να του ζητήσω το λόγο; Ένα κι ένα κάνουν δύο. Τέλος.

Θ.Θ.: Πάμε σε κάτι άλλο. Αν δεν είχες απέναντί σου τους Ασλανίδου, Ρέμο, Βανδή και Μιχάλη, ποιους τέσσερις κριτές θα ήθελες να έχεις;

Τ.Κ.: Έλενα Παπαρίζου, Μαρινέλλα, Άννα Βίσση, Γιώργος Μαζωνάκης.

Θ.Θ.: Αν έπρεπε να επιλέξεις και δεύτερο coach, ποιος θα ήταν αυτός;

Τ.Κ.: Η Μελίνα Ασλανίδου.

Θ.Θ.: Θέλω να μου πεις το πιο θετικό και το πιο αρνητικό σχόλιο που άκουσες στο παιχνίδι;

Τ.Κ.: Αρνητικό σχόλιο να έχω δεχτεί, να σου πω την αλήθεια. Θετικά πάρα πολλά! Του τύπου «Είσαι θεά! Είσαι υπέροχη! Περιμένουμε τα τραγούδια σου! Σ’ ακούμε κι ανοίγει η ψυχή μας! Έχεις αγγελική φωνή!» Όταν μπαίνει ένας άνθρωπος στη διαδικασία να σου γράψει ή να σου πει κάτι τέτοιο, την επόμενη στιγμή ανοίγει κι η δική μου ψυχή.


"EUROVISION"

Θ.Θ.: Πώς σου φάνηκε η Conchita; Την κατακρίνεις; Την αποδέχεσαι;

Τ.Κ.: Κοίταξε, δεν είμαι κριτής, επομένως θα μιλήσω μουσικά. Μουσικά, λοιπόν, ήταν ένα καταπληκτικό τραγούδι και ερμηνευτικά μία πάρα πολύ ωραία φωνή.

Θ.Θ.: Σε ρωτώ επειδή έγινε ολόκληρος ντόρος.

Τ.Κ.: Το ξέρω, αλλά δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι παραπάνω ως Τζωρτζίνα.

Θ.Θ.: Η Ελλάδα μας πώς σου φάνηκε;

Τ.Κ.: Πολύ ωραία. Πολύ δροσερά παιδιά, πολύ γλυκά, τα πήγαν μια χαρά. Βέβαια, δε μας άξιζε αυτή η θέση, μας άξιζε κάτι πολύ καλύτερο. Νομίζω, όμως, ότι φταίει κι η σειρά που είχε η εμφάνισή μας. Βγήκαμε ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές μπαλάντες και δεν ξέρω αν το τραγούδι μας ακούστηκε όπως έπρεπε να ακουστεί. Έλειπαν κι οι χώρες που μας έδιναν το 12άρι τους…

Θ.Θ.: Αν δεν πήγαιναν οι Freaky Fortune με τον RiskyKidd, ποια από τις υπόλοιπες υποψηφιότητες θα ήθελες να μας εκπροσωπήσει; Ο Mark Angelo με την Josephine, ο Κώστας Μαρτάκης ή η Κρυσταλλία;

Τ.Κ.: Κοίταξε, εγώ είμαι της άποψης ότι σε ένα διαγωνισμό όπως η Eurovision πρέπει να συμμετέχουμε με αγγλικό στοίχο. Άρα καλύτερα που πήγαν τα παιδιά.

Θ.Θ.: Ποιο τραγούδι σου άρεσε και ποιο όχι;

Τ.Κ.: Μου άρεσε η Σουηδία, η Αυστρία κι η Αρμενία.

Θ.Θ.: Ποιος Έλληνας καλλιτέχνης από όσους δεν έχουν πάει ποτέ στη Eurovision θα ήθελες να μας εκπροσωπήσει;

Τ.Κ.: Ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Θ.Θ.: Αν σου ξαναγινόταν πρόταση θα συμμετείχες στα προκριματικά;

Τ.Κ.: Αν μου γινόταν ανάθεση, του τύπου να ψάξουμε να βρούμε το τέλειο τραγούδι που μου ταιριάζει και μου έλεγαν ότι θέλουν εμένα να εκπροσωπήσω τη χώρα μου, θα το έκανα με μεγάλη μου χαρά. 


"ΠΙΣΤΕΣ ΜΕ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ - ΣΧΟΛΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ - ΕΦΗΒΙΚΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ - ΓΑΜΟΣ - ΠΑΙΔΙΑ"

Θ.Θ.: Στη μέχρι τώρα πορεία σου έχεις συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα, όπως ο Ρουβάς, ο Μαζωνάκης, ο Γονίδης, ο Νίνο, ο Πανταζής, η Ηλιάδη, η Θεοδωρίδου κλπ. Με ποιον από όλους αυτούς δέθηκες περισσότερο;

Τ.Κ.: Με το Νίνο είχαμε δεθεί πολύ, κάναμε καλή παρέα, ήμασταν ηλικιακά κοντά και τα βρίσκαμε περισσότερο, ήταν ένα πολύ άνετο παιδί κλπ. Και ξεχωρίζω επίσης τον Γιώργο Μαζωνάκη. Δοξάζω το Θεό που είχα αυτή τη δουλειά. Φοβερός άνθρωπος! Είναι τόσο καλός, σε αγκαλιάζει αμέσως. Και η Άννα Βίσση είναι έτσι.

Θ.Θ.: Τζωρτζίνα, έχεις περάσει και από κεντρικές μουσικές σκηνές και από πίστες με γαρύφαλλα. Τι προτιμάς;

Θ.Θ.: Καθετί που κάνω είναι κι ένας διαφορετικός «ρόλος» που μου ταιριάζει. Άλλο ρεπερτόριο θα πω στις πίστες με τα γαρύφαλλα, άλλο θα πω σ’ ένα θέατρο όπως το Pantheon, άλλο σε μία κεντρική μουσική σκηνή, άλλο σε ένα μπαράκι, με κοινό παρονομαστή, βέβαια, πάντα τον εαυτό μου. Τείνω στις μεγάλες πίστες.

Θ.Θ.: Η Νατάσσα Μποφίλιου έχει δηλώσει ότι "οι τραγουδιστές δεν πρέπει να εμφανίζονται στην τηλεόραση, αλλά μόνο σε μουσικές σκηνές και κέντρα διασκέδασης". Προφανώς, δε συμφωνείς. Πες μου, εσύ τι πιστεύεις;

Τ.Κ.: Για ποιο λόγο να πω τι πρέπει να κάνουν οι τραγουδιστές; Ο καθένας κάνει αυτό που πιστεύει ότι είναι καλύτερο για τον εαυτό του με βάση τις αρχές του, το ήθος του, την αξιοπρέπειά του κι ό,τι πιστεύει ότι μπορεί να τον βοηθήσει στη δουλειά του. Η τηλεόραση είναι ένα μέσο για να σε μάθει το ευρύ κοινό, ο κόσμος. Δεν είναι κακό.

Θ.Θ.: Το χειμώνα που πέρασε ο Γιάννης Ζουγανέλης έδιωξε δύο πολιτικούς από το μαγαζί όπου εμφανιζόταν. Εσύ θα έκανες κάτι αντίστοιχο; 

Τ.Κ.: Όχι, δε νομίζω. Όποιος κι αν είναι μπροστά μου, όποιος είναι ο αποδέκτης αυτού που προσφέρω, κάνω μουσική. Τίποτα άλλο. Προσφέρω ένα «μουσικό αγκάλιασμα». Όχι, δε θα το έκανα.

Θ.Θ.: Ξέρω ότι γράφεις δικά σου τραγούδια. Στίχους και μουσική;

Τ.Κ.: Ενίοτε γράφω και στίχους, αλλά κυρίως μουσική στο πιάνο και στην κιθάρα. Συνεργάζομαι με καλούς φίλους και γράφουμε μαζί. Όπως είναι ο JP. Καταπληκτικό και πολύ ταλαντούχο παιδί. Είναι πολύ καλός συνθέτης και ετοιμάζουμε πολύ όμορφα πράγματα μαζί.

Θ.Θ.: Θα ήθελα να μου πεις για τον JP μερικά πράγματα.

Τ.Κ.: Είναι ένα νέο παιδί, του οποίου το πάθος και η αγάπη είναι η μουσική. Θα έλεγα ότι είναι ταγμένος στη μουσική. Το μυαλό του είναι μουσική, νότες, σύνθεση. Παίζει πολύ καλό πιάνο και μαζί δημιουργούμε διάφορα. Ταιριάζουν πολύ οι μουσικές μας, ενώ τώρα βιώνουμε μία περίοδο δημιουργίας, καθώς συνθέτουμε μαζί κομμάτια.

Θ.Θ.: Αυτά τα τραγούδια προορίζονται μόνο για σένα;

Τ.Κ.: Βεβαίως! Είναι βγαλμένα από τη ψυχή μας, δεν μπορώ να τα δώσω.

Θ.Θ.: Θέλω να σε πάω λίγο πίσω τώρα. Στο σχολείο και στη μουσική μπάντα που ήσουν, τους Winter Dusk.

Τ.Κ.: Σε βλέπω πολύ μελετημένο!

Θ.Θ.: Πέντε ώρες σε «μελετούσα»!

Τ.Κ.: Λίγες, λίγες! (γέλια!)

Θ.Θ.: Τι αναμνήσεις έχεις, λοιπόν, από αυτή τη μπάντα;

Τ.Κ.: Ήταν μία μπάντα την οποία είχε φτιάξει ο Φραγκίσκος ο Σαμοΐλης, ο οποίος σήμερα είναι ο ντράμερ των Innerwish, μιας αρκετά γνωστής μπάντας στον ελληνικό metal χώρο. Η μπάντα αυτή ξεκίνησε δευτέρα - τρίτη λυκείου, εγώ έγραφα τη μουσική, έπαιζα πιάνο και τραγουδούσα, ενώ τους στίχους έγραφε ο Φραγκίσκος.

Θ.Θ.: Πού είναι εκείνα τα τραγούδια;

Τ.Κ.: Σε καμιά κασέτα!

Θ.Θ.: Ήσουν καλή μαθήτρια;

Τ.Κ.: Μέτρια. Με 18 έβγαλα το Λύκειο.

Θ.Θ.: Πού τα κατάφερνες και πού χώλαινες;

Τ.Κ.: Δεν τα πήγαινα καλά στα Μαθητικά. Στα δε Αρχαία είχα 18 - 19. Το μάθημα, όμως, που λάτρευα ήταν η Βιολογία. Το καλοκαίρι διάβαζα τόμους ολόκληρους! Ήθελα να γίνω ερευνήτρια.

Θ.Θ.: Δηλαδή, αν τώρα είχες την ευκαιρία να επιλέξεις ανάμεσα σε αυτά τα δύο, ποιο θα επέλεγες;

Τ.Κ.: Πάλι τραγουδίστρια θα γινόμουν. Ή ηθοποιός.

Θ.Θ.: Το ‘χεις και με το θέατρο;

Τ.Κ.: Μ’ αρέσει πολύ.

Θ.Θ.: Musical;

Τ.Κ.: Όχι, διαχωρίζω τη μουσική από το θέατρο.

Θ.Θ.: Τι θα έκανες στο θέατρο;

Τ.Κ.: Δράμα.

Θ.Θ.: Πηγαίνεις συχνά στο θέατρο;

Τ.Κ.: Όσο μου το επιτρέπουν τα οικονομικά μου πηγαίνω.

Θ.Θ.: Ποια ήταν η τελευταία παράσταση που είδες;

Τ.Κ.: «Άντρες έτοιμοι για όλα», με τη φίλη μου την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Θ.Θ.: Πάμε σε κάτι άλλο. Τι γνώμη έχεις για το γάμο;

Τ.Κ.: Δεν είμαι ούτε υπέρ, ούτε κατά.

Θ.Θ.: Θέλεις να παντρευτείς;

Τ.Κ.: Ο γάμος αυτή τη στιγμή είναι πολύ μακριά μου. Ασχολούμαι τόσο πολύ με το καλλιτεχνικό και η ψυχή μου διψάει τόσο πολύ για να κάνει πράγματα, που δεν το σκέφτομαι καθόλου. Απλά το γάμο τον έχω στο μυαλό μου σαν κάτι το οποίο σε εγκλωβίζει.

Θ.Θ.: Παιδάκια θέλεις να κάνεις;

Τ.Κ.: Τα αγαπώ και τα λατρεύω τα παιδιά. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι.

Θ.Θ.: Λογοτεχνία διαβάζεις;

Τ.Κ.: Πάρα πολύ.

Θ.Θ.: Ποιο ήταν το τελευταίο βιβλίο που διάβασες;

Τ.Κ.: «Άγγελοι», της Λορέν Κέιτ.

Θ.Θ.: Διαβάζεις από μικρή;

Τ.Κ.: Βεβαίως! Στο δημοτικό στο θρανίο μου έγραφα στίχους του Καβάφη. «Εν απογνώσει»! (γέλια!)

Θ.Θ.: Δισκογραφικά θα δούμε κάτι δικό σου;

Τ.Κ.: Μέχρι το φθινόπωρο ελπίζω να έχουμε κάτι.

Θ.Θ.: Το καλοκαίρι θα κάνεις περιοδεία;

Τ.Κ.: Κάτι θα κάνω.

Θ.Θ.: Τέλος, θέλω να μου πεις πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε δέκα χρόνια από σήμερα.

Τ.Κ.: Θέλω να έχω την υγεία μου, να είμαι χαρούμενη και ισορροπημένη…




Συνέντευξη: Θοδωρής Θεοχαρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου